Artikel Marketing Extreme
Image default
Woning en Tuin

Woningtrends

Dit jaar hebben we veel trends gezien met betrekking tot de natuur, zoals kleuren en materialen, en de manier van interieurontwerp. nieuwsgierig? Lees het dan snel!

duurzame ontwikkeling

Iedereen is zich de laatste jaren bewuster geworden van zijn consumptie en we bekijken of we andere keuzes kunnen maken. Duurzame ontwikkeling in het komende jaar is ook erg belangrijk. We kijken niet alleen naar producten op prijs en uiterlijk, maar kijken ook of ze duurzaam zijn en lang bruikbaar zijn. Hergebruik van producten is ook erg belangrijk. Op deze manier kun je producten die geen functie meer hebben hergebruiken door middel van recycling. Naast het feit dat wij het belangrijk vinden om onze producten duurzaam te maken, is ook de manier waarop onze producten verpakt worden erg belangrijk. We proberen allemaal minder restafval en plastic te gebruiken, en we hopen ook zo te kunnen leveren.

Terug naar de natuur

Voor 2020 is de natuur erg belangrijk. Dit zie je ook terug in de trendkleuren van dit jaar. Niet zo lang geleden kondigde Flexa de kleuren voor 2020 aan. Een stille dageraad is een rustige kleur van groen en grijs. Kleur verwijst naar het mooie ochtendlicht, de mooie subtiele kleur in huis, en een verwijzing naar de natuur. Zo zijn palletmeubels ook echt in hun opkomst. Ze worden steeds populairder en worden gebruikt als bed of bijvoorbeeld als pallet bank. Het heeft een echte unieke uitstraling waarmee je zeker niet mist kunt gaan. Met mooie kussens kun je het de sfeer geven die je wilt.

 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bank/