Artikel Marketing Extreme
Image default
Zakelijk

Wat voor soort stickers gebruiken autodealers?

Auto dealer stickers zijn ontworpen om te identificeren waar de mooie auto die je bent duiken afkomstig van! Dealer stickers kunnen ook worden gebruikt op motorfietsen, met even goede resultaten! Truck dealers gebruiken ze, meestal het plaatsen van hun auto dealer sticker op de achterklep of een andere opvallende locatie, zodat bewonderaars zullen weten waar ze een soortgelijke auto of vrachtwagen hun eigen te kopen.

U kunt worden verrast om te leren dat zelfs fiets dealers gebruiken soortgelijke stickers op hun fietsen. Boot en jacht dealers gebruiken ook auto stickers om te helpen adverteren hun bedrijf en tonen het type van de kwaliteitsproducten die zij verkopen. ATV dealers en apparatuur dealers gebruiken ook deze handige stickers als identificatielabels voor hun producten.

Over het materiaal

Waterdicht, slijtvast en gebruiksvriendelijk, zijn autodealer stickers gemaakt om een lange, lange tijd mee te gaan. Ze zijn gemaakt van heavy-duty vinyl materiaal, polyester, of zijn gemaakt met urethaan doming, die uw bedrijfsinformatie gemakkelijk leesbaar en aantrekkelijk zal houden voor een lange periode van tijd, gezien het feit dat autodealer stickers worden blootgesteld aan de elementen waar ze worden gebruikt. Steeds meer sticker fabrikanten bieden de mogelijkheid aan om custom domed stickers te laten maken.

Autodealer Labels kunnen de aandacht trekken zonder luidruchtig te zijn. Hoewel ze vrij klein en discreet zijn, dragen ze veel gewicht in de schaal. De stijlvolle aanpak lijkt het beste te werken. Meestal monochromatisch met zilveren of witte letters, de autodealer stickers die respect krijgen zien er bijna uit als een gegraveerde plaquette.

Kleuren en vormen

Er zijn verscheidene kleuren om van typisch te kiezen – de douane kleuren zijn ook beschikbaar, hoewel niet wijd gebruikt. Zij kunnen ook duidelijke polyester zijn, en zij kunnen zelfs weerspiegelend zijn. Zij worden typisch geplaatst op de rug van de auto om discreet het handel drijven te adverteren waar het voertuig werd gekocht.

Er zijn verscheidene standaardvormen die worden gebruikt om aantrekkelijk op het voertuig van uw keuze te plaatsen. Er is de standaard rechthoek, ovaal, en de gebogen curve ontwerp met het label met de naam van de onderneming eronder. Ze kunnen ook een trapezium zijn, een rond embleem gevolgd door een rechthoekig label, en een ovaal met vierkante zijden of bovenkant.

Deze glanzende en stijlvolle merknaamborden kunnen echt effectief zijn om de autodealer het respect en de bekendheid te geven die hij wil. Sommige dealers hebben ook graag extra autodealer stickers afgedrukt om op auto literatuur te plaatsen die verwijzen naar de werkelijke garantie van de auto, consumenteninformatie en registratie papierwerk?

Identificatie met stickers

Autodealer stickers begonnen als een auto ding, maar sindsdien is het uitgegroeid tot alle vormen van voertuig identificatie. Het helpt anderen te weten waar ze zo’n groots voertuig kunnen kopen als ze met een geval van autolust worden overvallen.

Het kan ook belangrijke informatie over de eigenaar bevatten, zoals de website, het telefoonnummer of het adres als iemand contactinformatie nodig heeft. In geval van onverwachte pech verwijst de bestuurder gewoon naar de autodealer stickers op zijn auto om de sleepwagenchauffeur te informeren over het adres waar de auto naartoe gesleept moet worden.

Autodealer stickers lijken een klein detail, maar ze blijven een belangrijk detail voor zowel de eigenaar als de dealer. Net als elk ander merk wordt de fabrikant van de auto duidelijk in metalen letters op verschillende plaatsen op het voertuig aangebracht. Maar de firma die de auto verkoopt is eigenlijk van groter belang.

 

https://www.domingstickers.nl/