Artikel Marketing Extreme
Image default
Aanbiedingen

Voorspellingen voor het sterrenbeeld Ram

December horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Beste Ram, qua carrière zit je nu op een hoogtepunt in een cyclus die 12 jaar duurt. Projecten of doelen waar moeilijk schot in kwam, beginnen nu eindelijk vruchten af te werpen. Blijf tijdens je meditaties ook visualiseren en voel je succes en vreugde! Overweeg ook eens om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij iets wat je aan het hart gaat. Zo kunnen de zegeningen die ontvangt van het Universum doorvloeien naar anderen en komt er ruimte vrij voor meer overvloed in je leven!

November horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Beste Ram, Mercurius keert deze maand retrograde, dus alles draait nu om het helen van verraad en herbouwen van vertrouwen. Misschien zag je iemand niet voor wie ze werkelijk waren, en wilde je het gewoon niet geloven. De waarheid dient zich aan en dan klopt het beeld dat je van diegene had niet meer met de werkelijkheid. Vergeef jezelf voor je misvatting, die gebaseerd was op liefde en enthousiasme. Misschien kun je opnieuw een oordeel vellen over wat diegene jou te bieden heeft in het leven. Dit geldt ook voor werkrelaties, niet alleen in de liefde. Maak duidelijk voor jezelf wat je behoeften zijn, en probeer daarna weer samen een stabiele basis te bouwen.

Oktober horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Beste Ram, deze maand kun je een spannende nieuwe relatie beginnen! Zorg ervoor dat jullie op dezelfde golflengte zitten qua gezonde communicatie en gedeelde waarden. Mediteer om oude patronen los te laten zodat je je ervan bewust bent en ze de kop kunt indrukken. Laat oude kwesties niet ‘doorlekken’ naar het heden. Diepe wonden in bestaande relaties kun je helen door een goed gesprek aan te gaan en alle kaarten op tafel te leggen. Probeer misschien eens samen te mediteren. Als jullie toch besluiten niet meer samen door te gaan, kun je dit doen vanuit vriendschap en een bewuste ontkoppeling, al zit de kans er meer in het jullie er toch uitkomen en samen een nieuw pad inslaan.

September horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Beste Ram, deze maand kan de volle maan je verbeelding verscherpen en licht werpen op onbewuste angsten. Mediteer en grond jezelf voordat je spreekt of handelt! Zorg er ook extra goed voor dat je gezond eet, genoeg slaapt en reflecteert. Trakteer jezelf eens op een heerlijke massage! Een dieet vol cafeïne, suiker en bewerkte voeding zal je nu geen goed doen! Wanneer je energie weer in balans is, zul je op werk doorbraken ervaren die tot een promotie of nieuwe positie kunnen leiden.

Augustus horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Beste Ram, als je op je werk, met je ouders of een relatie een machtstrijd ervaart, dan kan deze maand de boel bedaren en oplossen. Zorg er alleen voor dat je mensen niet confronteert zonder eerst te mediteren, of op zijn minst een paar keer flink diep adem te halen. Stille reflectie zorgt voor creatieve antwoorden op de kwesties, en dan zal ook duidelijk worden wat de beste tijd is om iemand te benaderen. Je zult precies weten wat je moet zeggen om het probleem op te lossen en de ander niet boos te maken. Innerlijk kun je deze maand ook aan eventuele verslavingen werken, vooral rondom voeding of met negatieve emotionele patronen. Sport, lachen een massage krijgen zijn perfect om je stress te verlichten. Het kan ook bekrachtigen zijn om je droomreis de plannen. Zelfs als je nu daar nog geen financiën voor hebt, zal alleen al het idee je geest verruimen en verlichten!

Juli horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Beste Ram, net als bij de Vissen is het belangrijk dat je kwesties op het werk niet meeneemt naar huis… Maar laat je liefdesleven ook niet je werk beïnvloeden! Het kan tijd zijn om je salaris of een promotie eens ter sprake te brengen op je werk. Wel is het belangrijk om vóó je communiceert met iemand even een minimeditatie te doen (al is het maar een paar keer diep ademhalen). Het klinkt misschien gek, maar zorg er ook voor dat je huis opgeruimd en netjes is… En richt een plekje in je huis in voor stille reflectie. Je zult merken dat je dan veel kalmer bent. Minder chaos in huis, betekent ook minder chaos in je hoofd. Ook is het belangrijk om elke dag je geest even tot rust te brengen met een meditatieroutine op een plekje dat speciaal daarvoor is ingericht.

Juni horoscoop voor het sterrenbeeld Ram

Beste sterrenbeeld Ram, als je deze maand gefrustreerd raakt op je werk of andere gebieden in je leven, weersta dan de verleiding om je door de situatie heen te ‘rammen’. Denk aan de kracht van intuïtie. Cultiveer het elke dag door te mediteren. Zelfs tien minuten gewoon even rustig zitten en diep ademhalen, stelt je geest al open voor vernieuwende ideeën waar iedereen beter van kan worden. Wanneer de oplossingen je leven binnenstromen, kun je zelfs een geweldige promotie krijgen of een totaal andere baan, omdat je nu veel waardevoller overkomt. Doe ook “mini-meditaties” met mensen binnen je gezin om ook op het thuisfront meer harmonie in huis te halen.

 

Lees alles over je sterrenbeeld op Horoscoop. Lees ook de daghoroscoop Ram.