Artikel Marketing Extreme
Image default
Aanbiedingen

Van het gas af met behulp van een elektrische boiler.

Van het gas af met behulp van een elektrische boiler.

Door verbranden van onder andere aardgas stoten we met z’n allen te veel CO2 uit. Dit zorgt voor opwarming van de aarde en dus zullen we moeten overstappen op andere, duurzame energiebronnen.

In 2050 moet iedereen het zonder gas doen. Een hele omschakeling als je alles in een keer moet doen. Dus is het handig nu alvast te beginnen. Bijvoorbeeld door je gas cv en boiler te vervangen voor een elektrische variant.

Het aanbod wordt steeds breder en op de website van elektrischeboiler.eu vind je de beste deals. Bijzonder veel informatie is er ook te vinden op deze overzichtelijke site over elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s.

 

 

Bij alle producten staat een duidelijke Nederlandstalige handleiding en je vind er filmpjes hoe je bijvoorbeeld een anode kunt vervangen. Bij elektrischeboiler.eu verkopen ze diverse merken elektrische boilers. Zo zijn er mooi vormgegeven en energiezuinige boilers van het merk Wesen. Deze elektrische boilers zijn zelflerend en hebben een diepte van maar 25 centimeter en passen hierdoor gewoon in een keukenkastje.

Een ander A merk op de website van elektrischeboiler.eu is DAT. Ook dit merk heeft een boiler ontworpen met een strak design en is voorzien van een energielabel B.

Deze boilers zijn voorzien van een smartcontroller waardoor je flink kunt besparen op de energiekosten.

Dan de boilers van het merk Lemet. Deze elektrische boilers worden in de EU geproduceerd en ook dit merk heeft een ECO model, compleet computergestuurd en meet zelf wanneer het de beste tijd is voor het opwarmen van het water en wanneer niet.

Daarnaast is het mogelijk zelf 3 tijdsblokken te programmeren waarin je kunt aangeven of de boiler wel of niet moet opwarmen.
Dit is perfect als je gebruik maakt van een dag/nacht tarief. Je kunt zo in de nacht opwarmen en overdag het warme water gebruiken. 

De dikke isolatiewand zorgt ervoor dat het water super langer warm blijft. Bovendien voorzien van een anti-legionella functie!

 

CV ketels zijn er ook te koop en wel van het merk Eltherm. Deze elektrische CV’s zijn enorm energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, hierdoor is het mogelijk maximaal te besparen op de energiekosten en toch te genieten van langdurig comfort.

Ook verkrijgbaar; doorstroomapparaten, dit keer van het merk Wijas, je kunt kiezen uit verschillende modellen.

Er staat bovendien een handige tool op de website; een on-line calculator die je kunt gebruiken om te zien welke boiler of cv voor jouw situatie de beste keuze is. 

Verder kan verkopen zij ook anti-kalk magneten, waterontharders, en accesoires.

Alle produkten zijn zeer scherp geprijst door eigen import en grote voorraad. Dus geen paniek, dankzij elektrisch aangedreven apparatuur zit je er straks voordelig warmpjes bij.

https://elektrischeboiler.eu/