Artikel Marketing Extreme
Image default
Aanbiedingen

Laat een bedrijfsfilm maken voor jouw bedrijf

Bedrijfsfilm laten maken voor jouw bedrijf

Met een bedrijfsfilm kun je jouw verhaal op een unieke en eigen wijze aan de doelgroep vertellen. Waarbij je gebruik kunt maken van verschillende stijlen. Zo kun je met een moodfilm inspelen op de gevoelige snaar van de kijker. Of jouw verhaal juist heel concreet neerzetten in een soort motion graphic stijl. Persoonlijk communiceren, of juist heel zakelijk. En gebruik je alleen videobeelden? Of ook animaties, of een combinatie ervan? Overweldigend? Dat is begrijpelijk. Kies er dan ook voor om een bedrijfsfilm te laten maken door een gespecialiseerde partij. Wij bevelen ZoomWorks aan. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze partij? Lees dan snel verder.

Mogelijkheden voor een bedrijfsfilm laten maken

Bij ZoomWorks is een bedrijfsfilm laten maken altijd maatwerk. Want ieder verhaal is uniek en verdient het bij ZoomWorks om ook uniek te blijven. Deze partij zal er altijd voor zorgen dat de look & feel van de bedrijfsfilm past bij jouw bedrijf. En aansluit op jouw huisstijl. ZoomWorks komt tot de kern van jouw verhaal en vertaalt dit op creatieve wijze naar beelden. En zoals gezegd, kan dit op verschillende manieren en in verschillende stijlen. Ieder met zijn eigen kracht.

Doorlooptijd van een bedrijfsfilm laten maken

Het is natuurlijk wenselijk om te weten hoelang het duurt om een bedrijfsfilm te laten maken. Maar dat verschilt per situatie en is van veel factoren afhankelijk. Er moet eerst een concept worden ontwikkeld en een verhaallijn worden gecreëerd. Daarna moeten hier beelden bij worden bedacht, productievoorbereiding worden gedaan. En dan ben je pas bij de opnames. De grootste factor op de doorlooptijd van een bedrijfsfilm laten maken zit hem echter in hoe snel ZoomWorks met jou kan schakelen. Wanneer ontvangen ze feedback en hoe snel kunnen zij weer vooruit. Een gemiddelde bedrijfsfilm laten maken duurt zo’n vier tot 6 weken.

Meer weten over een animatie laten maken bij ZoomWorks?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfsfilm laten maken bij ZoomWorks? Kijk dan op hun website of neem contact met ze op. Je kunt ook online een kijke nemen in hun portfolio om een beeld te krijgen van de verschillende animaties.

https://zoomworks.nl/bedrijfsfilm-laten-maken/