Artikel Marketing Extreme
Image default
Woning en Tuin

Houten kozijnen vervangen bij Qozijn

Houten kozijnen vervangen? Kies voor kunstof kozijnen van Qozijn!

Houten kozijnen vervangen? Maak dan de keuze voor kunststof kozijnen van Qozijn! Bij ons kunt u kiezen uit het grootste aanbod kunststof kozijnen. Qozijn is gespecialiseerd in kunststof kozijnen, deuren, tuindeuren en schuifpuien. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit en bieden onze kozijnen tegen de scherpste prijzen aan. U betaalt pas nadat wij uw kozijnen gemonteerd hebben. Echter kunt u bij ons ook in termijnen betalen middels ons speciale Qozijn financieringsplan. Wilt u uw houten kozijnen vervangen, dan raden wij aan meteen kunstof kozijnen bij ons te bestellen of verder te lezen voor meer informatie over onze kozijnen.

Topkwaliteit kunststof schuifpuien en kozijnen

Wilt u uw houten kozijnen vervangen, dan kunt u bij ons terecht voor kunststof schuifpuien van topkwaliteit. Wij heten niet voor niets Qozijn, want de ‘Q’ staat bij ons zeker voor ‘quality’. Mocht u toch een houtlook wensen, dan is het goed te weten dat onze kozijnen ook in een speciale uitvoering met houtnerf verkrijgbaar zijn. Op deze manier lijkt het net alsof u houten kozijnen heeft en profiteert u van de voordelen die kunststof kozijnen te bieden.

Verschil houten kozijnen en kunststof kozijnen

Wilt u uw houten kozijnen vervangen, maar twijfelt u nog tussen wederom kozijnen van hout of kunststof, dan is het goed om meer te weten over de verschillen tussen beiden. Beide soorten gaan gemiddeld 40 jaar mee, hetzij houten kozijnen gevoeliger zijn voor diverse weersomstandigheden dan kunststof. Ook dienen houten kozijnen vaker onderhouden te worden, zodat ze er als nieuw uit blijven zien. Kunststof kozijnen zijn zeer inbraakwerend. Dit geldt tevens voor kozijnen van hout, maar de speciale eigenschappen van kunststof maken de kozijnen net iets sterker. Houten kozijnen zijn echter eenvoudiger in diverse kleuren te verven. Koopt u kozijnen van kunststof, dan bent u gebonden aan een specifieke kleur.

Daarom kunststof kozijnen kiezen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor kunststof kozijnen. Zo sommen wij hieronder enkele voordelen van kozijnen van kunststof voor u op.

Vele malen voordeliger

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is zeker een goed idee, want deze kozijnen zijn vele malen voordeliger. Dit komt doordat kunststof beter isoleert. Hierdoor bespaart u met kunststof kozijnen ook op uw energierekening. Kunstof kozijnen zijn dan ook zeker de juiste keuze als u stijlvolle doch isolerende kozijnen voor een scherpe prijs wenst. Vraag gerust een offerte bij ons aan om meer inzicht te krijgen in de kosten van onze kunststof kozijnen.

Bijna geen onderhoud

Een kunstof kozijn heeft bijna geen onderhoud nodig. Doordat kunststof slijtvast is, hoeft u de kozijnen niet meer van nieuwe verf te voorzien. Dit bespaart u kosten en scheelt u ook nog eens tijd. Houten kozijne zijn meer gevoelig voor diverse weersomstandigheden. Deze dienen ook vaker onderhouden te worden. Dit dus in tegenstelling tot kunststof kozijnen.

Goede isolatie

Kunststof kozijnen werken sterk isolerend. Ze zorgen ervoor dat geluid van buitenaf optimaal geweerd wordt. Dit geldt zeker in vergelijking met andere materialen kozijnen. Deze hebben meer onderhoud nodig dan kozijnen van kunststof. U profiteert dan ook van meer voordelen wanneer u voor een kunststof kozijn kiest.

Ruime keuze aan kleuren

Kunststof kozijnen bieden verschillende mogelijkheden. Kunststof kozijnen zijn kleurvast. U heeft werkelijk een enorme keuze uit diverse soorten kleuren. Welke kleur u ook wenst, de kans is groot dat dit mogelijk is. Waar u tevens van profiteert, is een hoge mate van slijtvastheid. Kunststof slijt namelijk veel minder snel dan hout.

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wilt u uw houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen, dan doet u dit bij ons altijd voor de scherpste prijs. Met een kunststof kozijn geeft u uw woning een moderne en stijlvolle uitstraling. Wij maken diverse soorten kunststof kozijnen op maat. Om te weten wat de exacte prijs voor uw kozijnen zal zijn, kunt u het beste een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

De voordelen van Qozijn

Maakt u de keuze voor de kunststof kozijnen van Qozijn, dan hebben wij u verschillende voordelen te bieden. Zo kunt u bij ons op het volgende rekenen: – De beste kwaliteit voor de scherpste prijs – 10 + 10 jaar garantie voor uw kunststof kozijnen – De beste service en klantvriendelijkheid – Betaling na montage, eventueel in maandelijkse termijnen – Eigen VCA-gecertificeerde montage teams Kiest u ook voor onze kunststof kozijnen?

https://www.qozijn.nl/