Artikel Marketing Extreme
Image default
Hobby en vrije tijd

Het gebruik van noppenfolie

Bij het bestellen van verpakkingen kan het zijn dat er een soort dunne folie in de verpakking zitten. Dit type folie produceert meestal verschillende bellen, en je kunt deze bellen doorboren om een ​​apart geluid te maken. Deze aluminiumfolie wordt echter niet toegevoegd aan de verpakking voor vermaak, maar heeft een beschermende functie voor de producten in de verpakking. Meestal wordt dit soort folie toegevoegd aan verpakkingen die kwetsbare items gebruiken om meer bescherming te bieden. In deze korte blog vertellen we je meer over noppenfolie.

Waar gebruik je deze folie voor?

Je gebruikt deze soort folie over het algemeen voor het beschermen van kwetsbare producten of materialen tijdens het verzenden. Het is natuurlijk van belang dat je kwetsbare producten op de juiste bestemming komen en daardoor dien je er ook rekening mee te houden dat je producten goed beschermd worden. Noppen folie kan hierin een uitkomst bieden en kan ervoor zorgen dat de kans op schade aan je product enorm afneemt.

Voorbeelden voor het toepassen van deze folie

We gaven eerder al aan dat je deze soort folie het beste kan toepassen bij producten die een kans hebben om kapot te gaan tijdens een verzending. Voorbeelden van deze producten zijn glas, servies en bijvoorbeeld beeldjes. Dat is echter niet het enige waar noppenfolie bij wordt toegepast, want ook online warenhuizen zoals bol.com gebruiken deze folie regelmatig in hun pakketjes en op verschillende items. Betsel je  een cd of dvd dan kan er extra folie om heen worden gedaan om het product een extra bescherming te geven.

Waar kan je dit product kopen?

De aanschaf van deze soort folie is nog niet zo makkelijk. Bij je plaatselijke post punt zul je niet veel kans hebben om het tegen te komen, of het moet al verwerkt zijn in een verzend envelop. Je dient voor het losse product een bezoekje te brengen aan een speciaalzaak die gespecialiseerd is in het leveren van artikelen bedoeld voor het verzenden van je pakketten. Meestal kun je hier deze folie vinden, maar ook grotere verzenddozen van allemaal verschillende afmetingen. Daarnaast, verkopen deze speciaalzaken speciale verzend labels die je op je te verzenden pakket kan plakken. Zoek je dus noppenfolie? Dan dien je meer moeite te doen en een speciaalzaak te bezoeken.

https://luchtkussengigant.nl/noppenfolie/