Artikel Marketing Extreme
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe vaas, een wandkleed en behang: bij deens.nl vind je het allemaal!

Een It’s about RoMi  vloerlamp, een nieuwe vaas, een wandkleed en behang: bij deens.nl vind je het allemaal!

Een bos rode rozen, een pastelkleurig lentepakket of een paar grote takken: je kunt ze kwijt in de ronde, glazen vazen van Madam Stolz. Zowel qua kleur als maat zijn er twee mogelijkheden, oftewel vier opties in totaal:

  • het S-model in teal / bruin;
  • het S-model in blauw / wit;
  • het L-model in teal / bruin;
  • het L-model in blauw / wit.

Wij moesten even opzoeken wat teal precies betekent: groen – blauw. De grote vaas heeft als afmetingen: 28 bij 26 cm. De kleine uitvoering is 20,5 bij 19,5 cm. Bij het schrijven van dit artikel waren de vazen op voorraad, maar check de beschikbaarheid voor de zekerheid zelf nog even op deens.nl.

Een product dat veel verkocht wordt bij Deens is het wandkleed. Merken om uit te kiezen zijn onder meer Urban Cotton Amsterdam, HKliving en Urban Nature Culture. De stijlen verschillen enorm onderling. Er zitten natuurlijke muurhangers bij van palmblad, zijden kleden met een figuratieve voorstelling en realistische schilderingen op doek. Het Urban Cotton wandkleed met de naam The Look weet ons te fascineren. Het is een portret in zwart – bruin – wit van een vrouw met een geheimzinnige blik. Ze kijkt je aan en je vraagt je af wat er toch door haar heen gaat. Het kleed is 145 bij 190 cm groot. De zware, katoenen stof is 0,4 cm dik. Deens kan er een professioneel ophangsysteem bij leveren.

Behang is saai en niet meer van deze tijd? Nee hoor! Bekijk de verschillende soorten van Creative Lab Amsterdam maar eens. Het gaat om stuk voor stuk unieke voorstellingen die veel sfeer in huis zullen brengen. Een paar voorbeelden: vogels, een jungle, palmbomen met een loungebank en bloemen. Het matte, gladde vliesbehang heeft een extra Uv-bestendige beschermlaag zodat het jarenlang mooi blijft. Over de luchtkwaliteit in de kamer hoef je je geen zorgen te maken; Creative Lab Amsterdam is eco-friendly en Pvc-vrij. De milieuvriendelijke toner-droge inkt en het Green Guard Gold certificaat zijn daar het bewijs van. Schoonmaken doe je door te deppen met een licht-vochtige doek.

https://www.deens.nl/nl/