Artikel Marketing Extreme
Image default
Onderwijs

Bij The Square Mile kunt u rekenen op kwaliteit

Taalcursussen van het allerhoogste niveau, die geven de taaltrainers van The Square Mile jaar in jaar uit. Om er zeker van te zijn dat de klant tevreden is en blijft, wordt het taleninstituut tweejaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke partij. In 2021 vond de laatste CEDEO-keuring plaats en ook dit keer scoorde The Square Mile bijzonder goed.

Een taaltraining Nederlands, een cursus financieel Engels, een opleiding Chinees voor beginners. Zo zouden we nog wel even door kunnen gaan. The Square Mile is een veelzijdig en compleet taleninstituut. De opzet verschilt van training tot training. Ook per taal zijn er allerlei mogelijkheden. De taaltraining Nederlands voor expats bijvoorbeeld kan een wetenschappelijke en een zakelijke insteek hebben. Globaal genomen zijn dit de mogelijkheden:

  • een online taaltraining op afstand;
  • een individuele taaltraining op maat;
  • een taaltraining voor groepen collega’s;
  • workshops;
  • groepstrainingen.

Dit zijn de talen om uit te kiezen bij The Square Mile: Spaans, Engels, Chinees, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Frans, Duits, Arabisch, Pools, Turks.

We vertellen wat meer over de Engels taal die de meesten van ons – in meer of mindere mate – beheersen. Deze Indo-Europese taal behoort tot de subgroep West-Germaanse talen (van de hoofdgroep Germaanse talen) en heeft verwantschap met het Nederlands, Fries en Duits. Toen de Romeinen uit Engeland vertrokken, in de 5e eeuw, vestigden de Angelsaksen zich op het eiland. De Angelsaksen kwamen uit Noordwest Nederland, Noordwest Duitsland en Denemarken. In deze tijd is de Engelse taal ontstaan. In de 18e, 19e en begin 20e eeuw had het Britse Rijk enorm veel invloed wereldwijd. Op allerlei vlakken: cultuur, economie en wetenschap. En laten we de militaire en politieke successen niet vergeten. Dankzij die grote hegemonie is het Engels de lingua franca geworden die het nu is. Wereldwijd communiceren mensen met de meest uiteenlopende moedertalen met elkaar in het Engels. Vrijwel alle multinationals hanteren Engels als voertaal. In de luchtvaart, geneeskunde, diplomatie, informatica en zakenwereld is Engels de hoofdtaal. Dat geldt ook voor het toerisme, de film- en de muziekindustrie. Wereldwijd zijn er inmiddels 335 miljoen mensen die Engels als moedertaal hebben. Het woord Engels is overigens afgeleid van Angelen, een volk afkomstig uit het Duitse schiereiland Anglia. De Angelen waren een van de volkeren die de 5e eeuw naar Engeland gingen.

https://www.thesquaremile.nl/