Artikel Marketing Extreme
Image default
Verbouwen

Ga voor een exclusieve uitstraling met een zinken dak

Vroeger zag u een zinken dak enkel op gebouwen als kerken en kastelen. Nu is het mogelijk om ook op uw huis of pand een zinken dak te plaatsen, maar dat gevoel van exclusiviteit blijft. Wilt u ook een unieke uitstraling creëren voor uw nieuw of historisch pand? Laat dan een zinken dak plaatsen door de specialisten van Hegeraat Leidekkersbedrijf. Dit gespecialiseerde dakdekkersbedrijf, dat ook ervaring heeft met een leien dak, gebruikt enkel zink van de beste kwaliteit en andere uitstekende materialen om uw dak te dekken. Bovendien heeft dit bedrijf ook heel wat ervaring met het plaatsen van een zinken dak bij historische panden. Zo weet u dat uw zinken dak in goede handen is.

Kies voor klassiek met een leien dak

Waar een zinken dak exclusief is, heeft een leien dak een tijdloze en klassiek uitstraling. Deze dakbedekking is al eeuwen populair voor huizen en panden in Nederland en buurlanden. Een leien dak heeft niet enkel een mooi uitstraling, maar heeft heel wat praktische voordelen. Zo is een leien dak goed isolerend en is het bestand tegel heel wat weersomstandigheden. Zelfs een zware storm vormt geen probleem voor een leien dak dat vakkundig werd aangelegd door de specialisten van Hegeraat Leidekkersbedrijf. Dit bedrijf wette als geen ander de beste manier om uw leien dak in het gewenste patroon te plaatsen om een efficiënte en kostenbesparende manier.

Naast het plaatsen van een leien of zinken dak ook gevelbekleding en meer

Bij hegeraat Leidekkersbedrijf kunt u terecht voor meer dan enkel het plaatsen van een nieuwe leien of zinken dak op uw pand. Het bedrijf is namelijk ook gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding in verschillende materialen om uw gevel een unieke uitstraling te geven. Ook voor het plaatsen van dakgoten van koper of zink kunt u terecht bij deze specialisten. Wilt u uw dak laten reinigen? Ook dat is een mogelijk. Wat u ook nodig heeft voor uw dak, kies voor de vakkundigheid van Hegeraat Leidekkersbedrijf.