Artikel Marketing Extreme
Image default
Rechten

Echtscheidingsadvocaat Zoetermeer

Een scheiding is meestal een uitermate emotioneel en langslepend proces. Tijdens dit traject moet u veel zaken afhandelen terwijl uw hoofd er niet naar staat. Het is dan ook verstandig om een deskundige scheidingsadvocaat in de arm te nemen om de scheiding professioneel af te wikkelen. De echtscheidingsadvocaat Zoetermeer kan afspraken in uw belang waar u in de toekomst nog volledig achter staat.

Scheiden via een mediator in Zoetermeer

Woont u in Zoetermeer en gaat u scheiden? Kies dan voor een ervaren en gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat in Zoetermeer. Voor het indienen van een verzoek tot echtscheiding is het verplicht om een scheidingsadvocaat in te schakelen maar u heeft ook de mogelijkheid om de scheiding te laten regelen via mediation. Hierbij is het wel van belang dat beide partners in goed onderling overleg afspraken met elkaar kunnen maken. Een onafhankelijke mediator zorgt ervoor dat beide partners gezamenlijk tot een oplossing komen die voor beide partners aanvaardbaar is. Alle gemaakte afspraken worden in een echtscheidingsconvenant. Indien er kinderen in het spel zijn worden de afspraken die met de kinderen te maken hebben vastgelegd in een ouderschapsplan. De echtscheidingsmediator zorgt vervolgens dat de echtscheiding definitief wordt. De zitting verloopt voor de rest schriftelijk via de rechtbank en zorgt ervoor dat beide partners niet hoeven te komen naar een zitting. Een echtscheiding via mediation verloopt vaak sneller, goedkoper en vriendelijker dan een scheiding met een echtscheidingsadvocaat in Zoetermeer. 

Echtscheidingsadvocaat Zoetermeer

Een scheidingsadvocaat Zoetermeer helpt u bij het aanvragen van een echtscheiding en komt op voor uw belangen. Als er nauwelijks of slecht contact is tussen beide partners dan is het verstandig om te kiezen voor een eigen echtscheidingsadvocaat. De echtscheidingsadvocaten van beide partners zullen vervolgens proberen te onderhandelen namen u en uw partner. Als het niet lukt om over bepaalde onderwerpen tot afspraken te komen dan zal de rechter hierover een uitspraak doen tijdens een zitting. Scheiden met een advocaat is vaak duurder en duurt doorgaans langer dan met via mediation.

Scheidingsadvocaat zoeken in Zoetermeer

Bij Echtscheidingsrechtadvocaten.nl bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een ervaren en deskundig echtscheidingsadvocaat Zoetermeer. Laat u altijd adviseren door echtscheidingsadvocaten over de beste manier om de scheiding te laten verlopen.