Artikel Marketing Extreme
Image default
Zorg

De juiste zorgverzekering kiezen

Heeft u de juiste zorgverzekering afgesloten, of was een andere toch beter geweest? Elk mens heeft andere zorgbehoeften. De beste verzekering voor iemand anders, hoeft voor u helemaal niet passend te zijn. Een belangrijke factor voor het kiezen van een zorgverzekering is de hoogte van de premie. Maar ook de aanvullende pakketten die worden geboden kunnen van belang zijn. En misschien hecht u waarde aan een goed bereikbare en behulpzame klantenservice. Kortom, het kiezen van een zorgverzekering is vaak niet zo simpel als het lijkt.

Salland verzekering

Bij Salland houden we zoveel mogelijk rekening met alle bovengenoemde factoren. U kunt bij ons rekenen op een eerlijke premie, voldoende keuze uit aanvullende verzekeringen en vriendelijke medewerkers die graag met u meedenken. Salland is er speciaal voor mensen die in Overijssel of Gelderland wonen. Dit maakt Salland een kleinschalige zorgverzekeraar met een persoonlijke benadering.

Wel of geen aanvullende zorgverzekering?

Als u niet genoeg heeft aan alleen een basisverzekering, dan kunt u kiezen voor een aanvullende zorgverzekering. Salland heeft er vier samengesteld, zodat er altijd een tegemoet komt aan uw zorgbehoeften. Heeft u extra fysiotherapie behandelingen nodig, of wilt u gebruik kunnen maken van alternatieve geneeswijzen? Bent u in verwachting? Kraamzorg wordt vergoed uit de basisverzekering. Hier betaalt u een eigen bijdrage voor, die u weer vergoed kunt krijgen uit de aanvullende verzekering.

Salland heeft voor iedereen een geschikte aanvullende verzekering.

Tandarts verzekering apart afsluiten

Kosten voor de tandarts worden in de meeste gevallen niet vergoed vanuit de basisverzekering en meestal ook niet met een aanvullende verzekering. Komt u regelmatig bij de tandarts, of staat er een kostbare behandeling in het vooruitzicht? Dan kunt u kiezen voor een tandartsverzekering. Deze sluit u af naast uw basisverzekering en/of aanvullende verzekering. Salland biedt de keuze uit drie tandartsverzekeringen. U kiest de meest passende aan de hand van de kosten die u verwacht te maken. Heeft u hier hulp bij nodig, neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/