Artikel Marketing Extreme
Image default
Marketing

Dit doet een full service marketingbureau

Ben je op zoek naar een marketingbureau en vraag jij je af: wat doet een full service marketing bureau? Dan ben je hier op de juiste plek. Ik ga het je uitleggen in deze blog!

Wat doet een full service marketing bureau?

Een full service marketing bureau regelt alle marketingaspecten voor een bedrijf. Ze regelen zaken als marketingstrategie, planning, websitebouw, content en online zichtbaarheid. Kort samengevat, ze kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van marketing.

Wanneer huur je een full service bureau in?

Als jij je wil focussen op waar je goed in bent en dat is niet marketing, dán is het handig om een full service marketing bureau in te schakelen. Zij kunnen zorgen dat jouw marketing er spik en span uit ziet, terwijl j́íj́ aan het ondernemen bent.

Waarom een marketingbureau en geen marketingmedewerker?

Bij een marketingbureau werken meerdere mensen met verschillende expertises. Zo zijn er webdevelopers die de beste websites bouwen. Designers die zorgen dat die websites er mooi uitzien en marketeers die zorgen dat de website gevonden wordt. Één medewerker kan niet zo veel kennis hebben als ál die mensen bij elkaar. Met een bureau ben je ook minder afhankelijk, als één persoon ziek wordt gaan de werkzaamheden gewoon door. 

Full service marketing bureau of online marketing bureau?

Er zit een verschil tussen een full service marketing bureau en een online marketing bureau. Een online marketingbureau zorgt enkel dat je website goed vindbaar blijft. Een full service bureau is daarnaast constant bezig met het door ontwikkelen van je website. Zodat klanten over gaan tot het doen van een aankoop. Als je kiest voor een online marketing bureau heb je dus nóg een partij nodig voor je website. Ik zou het aanraden om voor een full service bureau te kiezen. 

Wat is een goed full service bureau?

Een goede full service digital agency bestaat uit: webdevelopers, marketeers, projectmanagers, foto/videograven en designers.