Artikel Marketing Extreme
Image default
Dienstverlening

Makkelijk singles ontmoeten met Search4Love

Op een makkelijke manier singles ontmoeten, dat kan je het beste doen met Serach4Love. Hoe? Door bij ons te komen speeddaten. Met speeddaten ontmoet je tussen de 10 en 20 andere singles, die net als jij zoekende zijn naar liefde. Grote kans dat je een leuke match tegen het lijf loopt, de kans daarop is bij ons namelijk 90%!

Onze hostess neemt jouw spanning weg

Lijkt speeddaten jou heel spannend en moet je er echt voor uit je comfortzone stappen? Geen zorgen, dit geldt voor heel veel mensen. Het is dan ook helemaal normaal om voor aanvang van de speeddate avond best wat nerveus te zijn, dat is iedereen wel. Het fijne is, je staat er niet alleen voor. Op elk speeddate event is er namelijk een vriendelijke en relaxte hostess aanwezig, die met een heerlijk welkomstdrankje meteen de eerste zenuwen bij je wegneemt. Je plekje wordt aangewezen, een laatste uitleg wordt gegeven en dan is het tijd om te starten. Je zal zien dat als we eenmaal begonnen zijn die laatste zenuwen ook weg ebben.

Iedere andere single, oftewel date, krijg je een minuut of vier te spreken. Klinkt kort, dat snappen we maar al te goed, maar het gaat vooral om de eerste indruk bij iemand. Want een eerste indruk kan zoveel meer zeggen dan 1000 woorden. Na afloop van jullie date vink je op onze speciale matchtool ‘ja’ of ‘nee’ aan. Jouw date doet dit ook. Uiteraard gebeurt dit in alle privacy. Wanneer jullie allebei ‘ja’ hebben aangevinkt zijn jullie een match, jullie ontvangen aan het einde van de avond van ons elkaars emailadressen. De volgende stap is aan jullie!

Inschrijven in de groep die bij jou past

Van te voren stemmen wij alle singles al op elkaar af. Je kan je inschrijven op verschillende locaties, zoals speeddaten Rotterdam, speeddaten Utrecht, speeddaten Eindhoven en meer. Je kan dus altijd speeddaten in de buurt van jouw woonplaats, zodat je niet stad en land af hoeft te reizen als je een match gevonden hebt. Wel zo handig toch? Daarnaast werken we ook met leeftijdscategorieën, zoek de categorie die bij jouw leeftijd hoort op en schrijf je daarbij in.

Natuurlijk houden wij niet alleen speeddate avonden voor hetero’s. Ook voor de LHBTIQ+-gemeenschap organiseren wij de gezelligste speeddate events.

https://www.search4love.nl/