Met een salontafel creëert u eenvoudig een klassiek interieur

Wanneer u voor een klassiek interieur gaat, is dit eenvoudig te realiseren met een prachtige salontafel. Naast dat het meubelstuk praktisch is, zorgt het ook voor een bijzondere uitstraling in uw huis. In alle situaties is een salontafel heel handig. Daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Combineer eetkamertafels met stoelen en creëer eenvoudig een klassiek interieur

Als u op zoek bent naar een klassiek interieur, kunt u alle kanten op. Zoekt u bijvoorbeeld meubelen gemaakt van kersenhout? En bent u dan op zoek naar losse tafels en stoelen of een complete set? Voor beide opties biedt Star Stijlmeubelen een oplossing. Want niet alleen kunt u een set zelf samenstellen met een eettafel en bijpassende stoelen. U heeft ook de keuze uit een complete eethoek. Daarnaast kunt u uw eetkamerhoek ook eenvoudig online bestellen, of bezoek de riante showroom in Den Haag indien u de stoelen met een andere stoffering wenst te zien. En met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken vult u binnen de kortste keren een klassiek interieur aan met een eethoek van Star Stijlmeubelen.

Sinds 1895 gespecialiseerd in een klassiek interieur

Als u op zoek bent naar een klassiek interieur, is het verstandig om naar Den Haag te gaan. Waarom dat slim is? Hier is inmiddels de vierde generatie werkzaam bij het familiebedrijf, genaamd Star Stijlmeubelen. Sinds 1895 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in prachtige meubelen voor uw interieur, klassiek én gemaakt van prachtige materialen zoals eikenhout, notenhout en kersenhout. Van salontafels tot aan vitrinekasten en van eetkamerstoelen tot aan dressoirs. Waarmee vult u binnenkort uw interieur aan? Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m2, waar u meer dan genoeg keuze heeft aan meubelen in de klassieke stijl. En parkeren? Dat doet u gewoon gratis voor de deur.