Meer dan een mooie tuin dankzij de hovenier uit Oosterbeek

U wilt een mooie tuin. Maar u wilt ook een praktische tuin met een lekker terras en een plek waar u de fietsen en containers kwijt kunt. En u wilt het liefst een tuin waar u niet al te veel onderhoud aan hoeft te plegen. Houdt u dan nog wel opties over? Jazeker, besteed het ontwerp, de aanleg en zelfs het onderhoud gewoon uit bij Ruinard Hoveniers uit Oosterbeek! U heeft maar één adres nodig voor een tuin die helemaal aan uw verwachtingen voldoet en die ook nog eens professioneel onderhouden wordt. Met zoveel voordelen belt u natuurlijk direct met deze hovenier uit Oosterbeek om de mogelijkheden door te spreken!

Gratis tuinontwerp en een service waar u warm voor loopt

Een tuinontwerp maken, dat laat u toch maar over aan de expert. Maar ja, het kost wel weer geld en dat steekt u liever in de aanleg van de tuin. Extra mooi dus dat een gratis ontwerp deel uitmaakt van de uitgebreide service bij Reinard Hoveniers. Nu is een ontwerp niet zaligmakend. Alle onderdelen zoals de groenvoorziening, het terras en het tuinhuis worden weliswaar ingetekend, maar het geeft u geen compleet beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien. Gelukkig heeft deze hovenier uit Oosterbeek ook daaraan gedacht. U krijgt een 3D ontwerp en ook nog eens een bijpassende offerte. Nieuwsgierig? Neem contact op! 

Zo, de tuin is af! En nu?

De tuin is aangelegd volgens het ontwerp waar u uw goedkeuring voor heeft gegeven en het ziet er prachtig uit. Hier gaat u nog veel gezellig avondjes met vrienden en luie zondagen in beleven! Maar ook de zomer moet een keer eindigen. En dat betekent dat de tuin winterklaar gemaakt moet worden. Dat betekent planten snoeien, tegels impregneren en de grond nog een keer omwoelen zodat deze minder snel bevriest. Wat een werk! Wederom komt Reinard Hoveniers u te hulp. Sluit een onderhoudscontract af en laat uw tuin een of meerdere keren per jaar goed onder handen nemen. Wanneer de lente weer aanbreekt zult u de hovenier uit Oosterbeek dankbaar zijn!