Is uw vriezer kapot? Ga naar de specialist in witgoed in Beesd

Is het tijd voor nieuw witgoed, bijvoorbeeld omdat u bent verhuisd? De experts van Wakkermans Elektro voorzien u graag van persoonlijk advies. Doordat onze experts alles weten over koelkasten en ander groot witgoed, maakt u altijd een weloverwogen keuze. Wanneer u de koelkast laat bezorgen en u heeft nog een oud apparaat, dan neemt de specialist deze gewoon mee. Wij recyclen alle apparaten en dragen zo ons steentje bij aan het milieu. Is de koelkast een inbouwvariant? Hier kan het serviceteam u mee helpen. De koelkast wordt perfect geplaatst op uw gewenste plaats.

Nieuw witgoed kopen in de omgeving van Beesd? Houdt u niet van handleidingen lezen? Woont u in de buurt van Beesd en is uw wasmachine net stuk gegaan? Kom langs bij Wakkermans Elektro! Deze elektronica zaak heeft alle grote en kleine huishoudelijke apparaten op voorraad. Dus of u nu een nieuwe mixer nodig heeft of een nieuwe vriezer, u wordt altijd goed geholpen. Met decennialange ervaring in de witgoed branche, weten de medewerkers van Wakkermans Elektro u als geen ander van dienst te zijn. Heeft u Heeft u vrijstaande apparatuur en inbouwapparatuur van Wakkermans Elektro gevonden en is het te groot om mee te nemen? Dan levert deze specialist het bij u thuis af en plaatsen het op de gewenste plek. Ook wordt u geholpen met de uitleg over het apparaat als u zelf het boekje niet door wil spitten.

Bent u niet handig maar wilt u in de buurt van Beesd nieuw witgoed aanschaffen?

Huishoudapparatuur is vaak zwaar en niet eenvoudig te vervoeren. Daarom stelt u de aanschaf van nieuw witgoed vaak zo lang mogelijk uit. Wakkermans Elektro in Beesd is al decennialang de expert op het gebied van alle soorten witgoed, groot en klein. U kunt er goed terecht voor advies over uw nieuwe koffiezetapparaat, maar ook voor een nieuwe koelkast of wasmachine die aan al uw wensen voldoet. Heeft u een prachtig apparaat gevonden, maar bent u zelf niet in de gelegenheid om dit mee te nemen of te installeren? Wakkermans Elektro heeft een in-house serviceteam dat het werk graag voor u doet.