Is uw laminaat beschadigd? Laat het verhelpen door de specialist in de regio Den Bosch

Met de steeds heftiger regenbuien vergroot ook de kans op lekkages en schade aan uw parket. Of er is lekkage ontstaan in uw cv-ketel, wat schade aan uw parket heeft veroorzaakt. Zo kan er schade aan uw vloer zijn. Het laminaat gaat bol staan en dit wilt u uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Doordat Biggelaar Parket uitstekende connecties heeft met verzekeringsmaatschappijen, kan ook uw schade op een snelle en professionele manier worden afgehandeld. Moet er nieuw laminaat worden gelegd? In dat geval laten ze u graag de mogelijkheden zien voor een vervangend alternatief, zodat uw vloer er weer prachtig bijligt.

Naast laminaat heeft u ook de keuze uit houten planken, in de regio van Den Bosch

In Veghel, vlakbij Den Bosch, heeft u keuze uit de mooiste parketvloeren, maar ook houten planken. Uw huisinrichting krijgt dan een stoere en industriële sfeer. Een trend die vandaag de dag razend populair is in de woonwereld. Echter moet u wel weten hoe u deze vloeren het beste kunt leggen. Doordat houten planken continu ‘’leven’’, gebruikt het team van Biggelaar Parket speciale technieken om onnodige werking van het hout te voorkomen. In de eigen werkplaats kunnen uw houten planken, indien gewenst, een verouderde look krijgen en worden gekleurd of gerookt. Zo heeft u altijd een unieke vloer die de door u gewenste uitstraling heeft.

Laat uw trap in overeenstemming zijn met het laminaat, gekocht in de regio van Den Bosch

Een trap moet qua uiterlijk passen bij uw vloer, waar deze zich ook bevindt in uw huis. Uw huis krijgt dan een strakke uitstraling. Ga daarom niet alleen laminaat kopen in de buurt van Den Bosch. Maar combineer de vloer ook met een traprenovatie waardoor deze volledig in overeenstemming is met uw vloer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vergrijsde laminaatvloer en trapbekleding? Of ga voor een stoere look en kies voor een zwarte vloer en trap in uw hal. De mogelijkheden die u heeft bij Biggelaar Parket zijn zeer gevarieerd. Kies voor een eyecatcher in huis en laat uw trap uw interieur naar een hoger niveau tillen!