Artikel Marketing Extreme
Banen en opleidingen

Een interim inkoper is dé oplossing voor een tijdelijk probleem op het gebied van inkoop

Als bedrijf heeft u in de deze periode van uitbundige economische groei een ruime keuze uit verschillende toeleveranciers. Natuurlijk is dat prettig, omdat u producten en diensten zo goedkoop mogelijk inkoopt. Uw rendement verhoogt en dit is terug te zien in de uiteindelijke omzet. Echter zit er ook een keerzijde aan deze positieve situatie. Omdat er veel toeleveranciers mogelijk zijn, zijn de technische processen en procedures die met inkoop gepaard gaan minder transparant en een stuk arbeidsintensiever. Dit is zeker het geval bij piekperiodes of bij speciale projecten. INSINC biedt voor deze situaties een oplossing.

Kies voor een ervaren kracht op basis van detachering voor versterking van de afdeling Inkoop

Komt er binnenkort een piekperiode binnen uw bedrijf aan en kunt u wel wat extra handen gebruiken? Of zit u met een structureel probleem omdat een van uw werknemers ziek is? Wat de situatie ook is, een interim inkoper op basis van detachering bij INSINC lost ieder bezettingsprobleem op de afdeling Inkoop op. De professionals die aangesloten zijn bij INSINC hebben allen gekwalificeerde inkoopexpertise waardoor ze meteen een aanwinst zijn binnen uw bedrijf. Bovendien zijn de professionals op basis van detachering op alle mogelijke niveaus voor inkoop beschikbaar, zodat u de perfecte interim inkoper op de juiste functie krijgt. Ongeacht of het operationeel of strategisch niveau is, met deze interims gaat uw inkoopproces of -project naar nieuwe hoogten. De multi-inzetbare krachten zijn doeltreffend, flexibel, enthousiast en coöperatief – ze zorgen voor stimulans bij de andere teamleden én succesvolle voortgang van een gecompliceerd project of de reguliere inkoopprocessen.

Schakel een van de professionals in voor uw bedrijf

Wilt u graag weten wat er mogelijk is om een interim inkoper op basis van detachering in te schakelen voor uw afdeling Inkoop? Neem dan zeker contact op met INSINC om de mogelijkheden en geschikte professionals te bespreken. Alle contactgegevens vindt u op de website.

Gerelateerde artikelen

Vacature Software Tester Testautomatisering

Houtbewerker

Field Service Engineer