Artikel Marketing Extreme
Online marketing

Duitse website

Steeds meer ondernemers besluiten om ook een Duitse website te maken, zodat ze ook hun producten in Duitsland kunnen verkopen. De ligging van Duitsland is hiervoor ideaal en het geeft toegang tot meer dan 80 miljoen consumenten.

Grote markt met veel potentiële klanten

Duitsland is voor veel ondernemers de perfecte markt om in te stappen, want het ligt lekker dichtbij en dankzij het internet is het niet zo moeilijk meer om in de Duitse markt in te stappen. Voor ondernemers dat succesvolle producten hebben is het dan ook een logische stap, om uit te bereiden naar Duitsland zodat hun bedrijf kan groeien. Dit maakt het bedrijf veel gezonder en door te groeien heeft het bedrijf meer kans, om in de toekomst ook succesvol te zijn. Als we terugkijken naar de succesvolle bedrijven, hebben die zich altijd uitgebreid en bedrijven dat niet groeien blijven niet lang succesvol. Webshop Duitsland starten

 

Voorbereiden

 

Ondernemers moeten zich wel voorbereiden en niet denken dat ze enkel met het vertalen Nederlands Duits van hun huidige website er komen. Ze kunnen wel wat dingen vertalen Nederlands Duits, maar de meeste dingen moeten nieuw zijn en op de Duitse markt gericht zijn, want de Duitse cultuur is heel anders dan de cultuur in Nederland. De Duitse consumenten zijn heel anders en ze zijn veel kieskeuriger, dan de Nederlandse consumenten en wat op de Nederlandse consumenten werkt, zal zeker niet op de Duitse consumenten werken.

 

De Duitse consumenten willen graag veel informatie hebben en lezen veel over een product, voordat ze het gaan kopen. Je moet dus zorgen dat je veel informatie beschikbaar hebt, over de producten dat je verkoopt. Zorg er wel voor dat de informatie in het perfect en foutloos Duits is. Huur een professionele vertaler in, om het product informatie te vertalen naar Duits. Als er spelfouten of grammatica fouten op de Duitse website zitten, zal dit zeker de Duitse consumenten afschrikken. Linkbuilding Duitsland

 

Lokaal adres

 

Wanneer je de Duitse website opzet is het ook handig, om een lokale adres erop te vermelden voor je bedrijf. Veel consumenten en vooral de Duitse consumenten vertrouwen bedrijven uit eigen land meer. Wanneer je een lokaal adres hebt geeft dit de consumenten dan ook meer vertrouwen, ook al zit je bedrijf niet in Duitsland. Een Duitse postadres is al voldoende, want op deze manier zullen de consumenten zich meer op hun gemak voelen, wanneer ze weten dat ze producten naar een Duits adres kunnen retourneren.

 

Als het goed gaat in Duitsland is het ook handig, om later ook een Duits nummer te nemen, want uit onderzoek blijkt dat hierdoor consumenten grotere vertrouwen krijgen in het bedrijf.

https://duitsewebsite.nl

Gerelateerde artikelen

Een nieuwe uitdaging

Tip van 2020: Pinterest marketing uitbesteden

Online Marketing