Bodem- en vloerisolatie met pur: dit is het verschil

Bodemisolatie met pur en vloerisolatie met pur, dat is toch hetzelfde? Nee, er zit wel degelijk een verschil tussen de twee. Een specialist zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. heeft voor u het antwoord. Bij vloerisolatie met pur wordt er aan de onderkant van de beganegrondvloer een isolatielaag aangebracht. Wel moet uw kruipruimte ongeveer 50 centimeter diep zijn en mag er geen vocht aanwezig zijn. Is dit bij u niet het geval? Dan kiest u voor bodemisolatie. Bij deze variant wordt de isolatielaag aan de bodem van de kruipruimte aangebracht, waardoor het vocht in de woning minder wordt en u er altijd warm bijzit.

Vloerisolatie met pur biedt een hoge isolatiewaarde

Ga voor de hoge isolatiewaarde van vloerisolatie met pur. Vooral voor bodem- en vloerisolatie door Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Deze specialist zorgt er namelijk voor dat uw vloer snel en deskundig wordt voorzien van deze isolatie. Met vloerisolatie met pur worden naden en kieren eenvoudig gedicht. Een ander groot voordeel van het materiaal, is dat het niet uitzet. Van de Bunt Isolatietechniek B.V. kan u helpen met vloerisolatie met pur. Op die manier zit u er altijd warm bij, maakt vocht geen schijn van kans en heeft u door de goede isolatie een lagere energierekening. Laat uw warmte niet verloren gaan en schakel de hulp in van een professioneel bedrijf. Kies ervoor om maximaal te besparen en ga voor een heerlijk resultaat.

Kies voor vloerisolatie met pur en krijg er tal van voordelen voor terug

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen van vloerisolatie met pur? Zorg dan dat u snel een afspraak maakt voor het aanleggen ervan bij de specialist. Vooral wanneer het in de winter ook binnen lijkt te vriezen, is het verstandig om een professioneel bedrijf zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. in te schakelen zodat u er weer warm bijzit. Kies voor vloerisolatie met pur en ga voor een maximale isolatiewaarde in huis. Wordt uw vloer in de winter maar niet warm en lijkt het net of u over ijs loopt? Gun uzelf dan meer comfort en breng de warmte terug in uw huis. Tel daarbij op dat schimmels, rot en vocht geen schijn van kans meer maken en u begrijpt zelf waarom u er goed aan doet om te kiezen voor vloerisolatie met pur.