Bekijk alle vloertegels en andere tegels in de grote showroom vlakbij Rotterdam

KROON Vloeren in Steen heeft het grootste assortiment aan vloertegels en andere tegels in de omgeving van Rotterdam. U vindt hier tegels in allerlei materialen, maten en kleuren. En u krijgt onmiddellijk een idee hoe de tegels eruitzien op uw vloer of aan de wand van uw badkamer, woonkamer of toilet. De wandtegels worden namelijk gepresenteerd aan de wand, en ook de vloertegels worden gepresenteerd op de plek waar ze horen, namelijk op de grond. Of u nu op zoek bent naar keramische tegels, houtlook tegels, plavuizen of natuursteen tegels, bij de specialist vindt u het allemaal!

Unieke collectie vloertegels bij de specialist in tegels nabij Rotterdam

Voor bijzondere wand- en vloertegels moet u bij KROON Vloeren in Steen zijn. Zij hebben bijvoorbeeld unieke houtlook tegels. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten vloertegels met houtlook. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol. Dat wilt u toch ook?

Praktische tegelstroken van de expert in tegels in de regio Rotterdam

Kies voor de nieuwste trend in tegelland: praktische tegelstroken. U plakt deze stroken eenvoudig tegen elke wand. Het mooiste resultaat krijgt u, als u voor de tegelstroken dezelfde kleur kiest als voor de vloertegels. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in tegels in Rotterdam en omstreken, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een mooie ruimte met een eigen uitstraling.